Diensten

Wimperextensions

Wie droomt er niet van? Lange volume wimpers zonder mascara of wimperkruller. Wimperextensions zorgen voor een frisse, open blik en maken mascara overbodig. 

Twijfel je tussen one by one of volume wimpers? Wij leggen je het verschil graag uit!

 

One By One

De naam zegt het eigenlijk al. Met een speciale lijm brengen we wimper voor wimper de extensions aan. Dit geeft een natuurlijk resultaat waar je wekenlang plezier van ervaart. Je verliest elke dag wimpers, door je groeicyclus. Wij adviseren je elke 3 tot 4 weken je wimpers opnieuw te laten vullen. Dit is afhankelijk van je eigen wimpergroei en hoe je er mee omgaat.


Volume wimperextensions

Volume wimperextensions geven net dat beetje extra volume. Door meerdere wimpers op 1 wimper te plaatsen ontstaat er een volume effect. Hiervoor gebruiken wij ultradunne wimpers voor een natuurlijk resultaat. De volume wimpers geven een vollere oogopslag dan de One by One. Heb jij weinig wimperharen van jezelf? Dan is de volume techniek een fijne techniek, tevens raden wij ook aan als je gevoelige ogen hebt ook voor de volume wimperextensions te gaan. Omdat de haren zachter en dunner zijn.

 

Adviezen en nazorg van de wimperextensions

- Je kunt met de extensions zwemmen, naar de sauna, sporten en ga zo maar door

- De eerste 24 uur mogen de wimperextensions niet nat worden! Ook geen dampen van de douche.

- De eerste 24 uur ook geen gebruik maken van de sauna of zonnebank

- Gebruik geen producten op olie basis rondom je wimperextensions, dit laat de lijm namelijk oplossen

- Belangrijk dat de wimpers schoon en vet vrij blijven, hiervoor kunt u een speciale lash shampoo in de salon kopen

- Ga niet aan de wimpers trekken 

- Niet overmatig de extensions gaan borstelen. 1-2x per dag is voldoende

 

Wenkbrauwbehandelingen

Heb jij last van lichte wenkbrauwharen of weinig wenkbrauwharen? In de salon bieden we diverse wenkbrauwbehandelingen aan om dit perfect op te lossen!

 

Verven & shapen

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geheel uitgemeten naar de gewenste vorm en wat het meeste past bij je gezicht. Daarna worden de wenkbrauwharen geverfd met daarop gevolgd geharst. De verf blijft gemiddeld een aantal dagen op de huid zitten en 3-4 weken op de wenkbrauw haren. Dit verschilt echter per persoon en huidtype

 

Henna Brows

Last van weinig wenkbrauwharen? Dan is dit wellicht de oplossing voor jou! Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geheel uitgemeten naar de gewenste vorm en wat het beste past bij je gezicht. Daarna worden de wenkbrauwharen geverfd met onze henna verf met daarop gevolgd geharst. Voordeel van deze behandeling is dat de verf aanzienlijk langer op de huid blijft zitten vergeleken met normale verf.

De henna verf blijft gemiddeld 2 weken op de huid zitten en kan tot wel 6 weken op de wenkbrauwharen blijven! Dit verschilt echter per persoon en huidtype.

Hoe ga je om met Henna Brows?
24-48 uur na de behandeling niet in contact komen met water. 
Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten). Bij een vette huid blijft de Henna minder lang zitten.
Vermijdt alles op de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet te vaak reinigen op de wenkbrauwen. 
Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren. 
In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

 

Browlift 

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwharen permanent omhoog gezet en geverfd naar de kleur die jij het mooiste vindt. Hierbij worden de wenkbrauwen ook geharst en volledig in het gewenste model gebracht. Deze behandeling blijft gemiddeld 5-8 weken zitten! Dit verschilt echter per persoon en huidtype.

De eerste 24 na de behandeling:

  • Maak de wenkbrauwen niet nat
  • Ga niet in de sauna of zwemmen
  • Niet sporten (i.v.m. transpireren)
  • Gebruik geen wenkbrauw styling producten / make-up
  • Geen gezichtsbehandelingen

Onthoud je van de volgende handelingen:

  • Niet aan de wenkbrauwen zitten
  • Kam de haren niet tegen de groei in

 

Lashlift

Lash lifting (ook wel wimper lifting genoemd) is een behandeling om de natuurlijke wimper te liften zonder gebruik te maken van kunstwimpers. Dit is een methode om bijvoorbeeld korte rechte wimpers die naar beneden staan een lift te geven waardoor je een frissere blik krijgt. Het geeft de wimpers een lange volle look.

Er wordt tijdens de behandeling een siliconen pad met bolling geplaatst op je ooglid. Om de wimper te krullen wordt er gebruik gemaakt van milde en veilige lotions met toegevoegde keratine, collageen en vitamine E voor extra volume . Het resultaat van de wimpers is optimaal na 24 uur en houdt 6 tot 8 weken aan. Vervolgens is er een nieuwe behandeling mogelijk.

Na de behandeling is het belangrijk om de wimpers goed droog te houden, zodat de lotion kan intrekken. Wrijf niet in je ogen, gebruik geen oog crème of mascara en vermijd sauna en stoombaden. Na 24 uur kan je alles weer doen zoals gewoonlijk. Natuurlijk krijg je na de behandeling meer informatie over de nazorg.

Prijslijst